Home
10 | 12 | 2019
Welkom bij Gieterij Service !
Gieterij Service ! PDF Afdrukken E-mail

Gieterij Service levert u produkten van A-kwaliteit van uitsluitend gerenommeerde producenten. Of het nu gaat om zand, gereedschappen of industriële installaties, altijd zullen wij voor u de beste selectie maken.

Op zoek naar innovatieve produkten ? Geen tijd om naar de juiste oplossing te zoeken ? Uw gedachtengang uit laten werken tot een te realiseren idee ? Uw schets laten vertalen in een offerte ?

 

Neem dan contact met ons op !

 Klik hier om naar de site van de
Nederlandse Vereniging van Gieterijtechnici te gaan !

 

 
Smeltkroezen PDF Afdrukken E-mail


Aug. Gundlach KG Schmelztiegel-Werk

 

 

Aug. Gundlach is als kroezenproducent  één van de marktleiders.

MARS - AL MEER DAN 100 JAREN KWALITEIT

MARS-smeltkroezen zijn het produkt van de beste grondstoffen, innovatieve techniek en decennia ervaring in het produceren van smeltkroezen.

MARS-ISOMELT smeltkroezen worden volgens het iso-statisch pers-procedé
MARS ISOPRESS geproduceerd, het modernste vorm- en bereidingsprocedé in de vuurvast-industrie.

AUG. GUNDLACH KG heeft als eerste kroezen-producent succesvol het isostatische persen voor het produceren van smeltkroezen gebruikt en is leider op dit gebied..
Dit speciale pers-procedé is voor AUG. GUNDLACH KG door overeenkomende patenten beschermd.

MARS ISOMELT  energiebesparend door korte opwarmtijden 
gelijkmatige warmte-geleiding 
verregaande weerstandscapaciteit tegen chemische aantasting 
geringe slak-afzetting

MARS GLOBAL Plastisch gedraaide grafiet-kroezen in standaardgrootten en klantgebonden afmetingen, toebehoor en speciale produkten voor alle metalen en boven-eutectische aluminium-legeringen.

MARS ISOMELT Isostatisch geperste grafit-SiC-smeltkroezen voor het smelten en warmhouden van aluminium en messing alsmede voor het destilleren van zink en voor inductie-ovens.

MARS ISOMELT IM Keramisch gebonden, isostatisch geperste grafit-SiC-smeltkroezen met speciale glazuurbehandeling en tweevoudig brandproces, bijzonder geschikt voor het smelten en warmhouden van aluminium in weerstandsverwarmde ovens en voor messing.

MARS uniCstar X Harsgebonden, isostatisch geperste siliciumcarbide smeltkroezen voor grote belasting in brandstofverwarmde smeltovens voor het smelten van lichte en zware metalen.

MARS uniCstar XO Harsgebonden, isostatisch geperste siliciumcarbide smeltkroezen voor grote belasting in brandstofverwarmde smeltovens voor het smelten van lichte en zware metalen, voor weerstandsverwarmde ovens voor het smelten van zware metalen en het recyclen van schroot..

Onze catalogus kunt u hier downloaden (PDF-File 230 kB)

 

 
Nieuwsflits
  Gietlepels, afschuimers, dompelaars, gietpannen, etc.
Wie Is Online
We hebben 28 gasten online
<